O nama

2002

Radne uniforme BTS...

Prve uniforme BTS Scrubs-a datiraju još iz 2002. godine, kada se pod rukovodstvom Slavice Tomić grupa žena ohrabrila i rešila da osnuje sopstvenu proizvodnju. Početak je bio veoma težak, prve 4 godine proizvodnja se isključivo bavila uslužnim šivenjem. 2006. godine se po prvi put počinje sa proizvodnjom i prodajom sopstvenog proizvoda pod nazivom Radne Uniforme BTS. Tada se na tržištu pojavljuje prvi logo BTS-a i ova godina se uzima kao godina nastanka brenda.

Prvi logo iz 2006.

2012

HealthCare sektor...

Logo iz 2012.

BTS se u početku bavio proizvodnjom i prodajom svih vrsta radne odeće od radnih kombinezona i jakni, preko kuvarskih uniformi, medicinskih mantila, bluza, pantalona kao i uniformi za hitnu pomoć. Pažljiv odabir tkanina, kvalitet proizvoda i zadovoljstvo kupaca je bilo na prvom mestu, pa je iz toga razloga BTS postajao sve popularniji među radnicima u Srbiji, pogovotovo zdravstvenim radnicima. Prepoznavši taj trend, od 2012. godine BTS se polako usmerava ka proizvodnji isključivo uniformi za radnike u HealthCare sektoru.

2015

SuperStretch tkanina

Sa konstantnom željom za usavršavanjem i napredovanjem, uz osluškivanje potreba medicinskih radnika širom Srbije, 2015. godine BTS po prvi put plasira SuperStretch tkaninu kao sopstveni brend po kojoj je i danas veoma prepoznatljiv. Super lagana tkanina sa veliki procentom pamuka i 5% elastina danas je zaštitni znak BTS-a i najčešći izbor medicinskih radnika.

Iako danas na tržištu možete pronaći dosta proizvođača medicinskih uniformi koji se koriste nazivom "SuperStretch", jedin ovlašćeni distributer ove tkanine je upravo BTS Scrubs.

2018

Najveći brend u regionu

Logo iz 2018.

Danas je BTS Scrubs najveći brend za medicinske uniforme u regionu koji ima svoje proizvodne pogone u Srbiji i u Bosni i Hercegovini i upošljava više od 100 radnika. Svoje proizvode plasira širom Evrope uz konstantan rast proizvodnje i prodaje.

2020

Danas...

BTS Scrubs je brend koji je nastao iz čiste ljubavi prema sopstvenim zaposlenima, proizvodu i medicinskim radnicima.